[DIY] mospakket Jellina

€69,00
Levertijd: GRATIS Verzending binnen 3 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.
  • Koop 3 voor €58,65 per stuk en bespaar 15%

Met dit DIY mospakket maak je zelf een mosschilderij. In dit pakket zitten verschillende soorten en kleuren mossen waarmee je een prachtige mossenmix kunt maken. Maak er een ware persoonlijke kunst van!

Wij hebben de beste kwaliteit en de mooiste kleuren mossen voor jullie samengesteld. Het mosschilderij is geschikt om binnenshuis op te hangen. Geef je mosschilderij een mooi plekje op de kast of hang hem op aan de muur. Ook op donkere plekken kan dit mosschilderij prima hangen. Het toegepaste mos is namelijk een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig.

Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten.

Keuze uit verschillende vormen:

Cirkel met een diameter van:  20cm of 30cm

Hexagon met een diameter van: 20cm of 30cm

Vierkant in de afmetingen van: 20x20cm of 30x30cm

 

Wat is de inhoud van het [DIY] mospakket:

- 1 Handleiding
- 1 Folder
- 1 Paar handschoenen
- 3 Zakjes rendiermos
- 1 Zakje platmos
- 1 Zakje bolmos
- 1 Tube lijm
- 1 Cirkel/hexagon/vierkant

Hoeveelheid mos is afgestemd op de betreffende keuze afmeting. 

Maak uw bestelling compleet met een ophangset. Los te bestellen in de webshop.

Stappenplan:

1. Dek de tafel af met kranten en plak het ophangoog dicht met tape.
2. Doe de handschoenen aan.
3. Kijk of het bolmos het gewenste formaat heeft. Snij dit anders bij met een broodmes.
4. Houd rekening met het bevestigingspunt tijdens het maken (deze wijst naar boven).
Breng vervolgens lijm aan op de cirkel/hexagon/vierkant waar het bolmos komt te zitten. En plak het er vervolgens op en druk het goed aan.
5. Bekijk waar het platmos mooi kan zitten, verdeel het eventueel in meerdere stukken, breng de lijm aan op de cirkel/hexagon/vierkant en plak het weer goed vast
6. Haal het rendiermos uit de zakjes. Breng het op de gewenste lengte door het te scheuren of te knippen. Verdeel de verschillende mos kleuren door elkaar om er een mooi ontwerp van te maken.
7. Lijm de rest van de nog op te vullen cirkel/hexagon/vierkant royaal in, zodat het rendiermos goed kan blijven plakken.
8. Breng het rendiermos dakpansgewijs aan op de lijm en druk het tussendoor goed aan. Waar nodig is breng je nog een kleine hoeveelheid lijm aan tussen het rendiermos.
9. Als er nog gaatjes over zijn vul deze aan met het rest mos wat je nog over hebt.
10. Laat het vervolgens 5 à 6 uur drogen met een stapel boeken/tijdschriften erop, om het mos op zijn plaats te houden.

| Claudia

Ziet er geweldig uit! Er zit voldoende mos bij dus heb een mooi ontwerp kunnen maken. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Bedankt!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen