Moscirkels

Met een rond mosschilderij wordt een strak interieur doorbroken. Daarnaast zorgt de ronde vorm voor een speels effect in de ruimte.

Een moscirkel is niet alleen mooi, het zorgt ook voor een hoge akoestische demping! Optioneel verwerken we er een akoestisch achterpaneel in (AkMOStico). Dit zorgt voor 15% extra geluidsopname. 

Doordat de moscirkels een diepte hebben van 5-7 cm nemen ze nauwelijks ruimte in beslag. De moscirkels zijn volledig onderhoudsvrij en hebben geen daglicht nodig waardoor u ze op iedere plek in de ruimte kunt ophangen.

 

In 3 stappen bestelt u uw moscirkel.

Stap 1: Kies de gewenste stijl

Kiest u voor een moscirkel in één kleur, of kiest u voor een gemixte uitvoering? 

Stap 2: Kies het gewenste formaat

Moscirkels zijn in deze webshop te bestellen in diameter 0.20, 0.40, 0.60, 0.80, 1.00 en 1.20 (andere afmetingen wenselijk? Mail ons op [email protected] we hebben namelijk ook diameter 1,50 en 1,80 met stalen lijst)

Stap 3: Kies de randafwerking

optie 1 Geen randafwerking. De kopse zijde van het basis paneel (waarop wij de mossen bevestigen) is zwart:

optie 2 (TIP!) Wilt u het strak omkaderen? Kies dan voor een hoogwaardige stalen rand in RAL 9005 MAT zwart.

 

GRATIS Verzending:

De cirkels worden met uiterste zorg ingepakt en in een stevige verpakking naar u GRATIS verzonden. Zodra we u bestelling gereed hebben ontvangt u per mail een Track & Trace code. We zouden het erg leuk vinden als u het eindresultaat deelt op onze social media. @moswens