Workshop mosbox

€67,00
Levertijd: GRATIS Verzending binnen 10 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.
  • Koop 3 voor €56,95 per stuk en bespaar 15%

Ben je opzoek naar een creatieve bezigheid/workshop voor een kinderfeest, school activiteit, vrijgezellen feest of knutselmiddag voor in de zorginstelling ? Dan is deze workshop mosbox iets voor jullie! In het pakket vind je alles wat je nodig hebt om een mosschilderij te maken.

De workshop mosboxen zijn verkrijgbaar voor 5 of 10 personen. De mosboxen zijn makkelijk online te bestellen zodat je direct aan de slag kunt met deze creatieve activiteit. Zodra de box binnen is gekomen is het geen probleem om ze nog weken in de verpakking te laten. De mossen leven namelijk niet meer. Het mos heeft hierdoor geen daglicht nodig, waardoor het tijdelijk opbergen van de workshop mosbox geen probleem is. Gemiddeld heb je met deze box zo’n 2-3 uur mos plezier en heeft een droogtijd van ongeveer 6-8 uur.

Wat is de inhoud van het workshop pakket:

- 1 Handleiding
- 1 Folder
- 10 Paar handschoenen
- Mos in twee verschillende soorten en groen tinten
- 10 Tubes lijm
- 10 vierkanten van 30x30 cm
- 10 Tandhaakjes met schroeven

Stappenplan:

1. Dek de tafel af.
2. Trek de handschoenen aan.
3. Kijk of het bolmos het gewenste formaat heeft. Snij dit anders bij met een (brood)mes.
4. Breng lijm aan op het schilderij waar het bolmos komt te zitten, plak het er vervolgens op en druk het goed aan.
5. Haal het mos uit de zakjes. Breng het op de gewenste lengte door het te scheuren of te knippen. Verdeel de verschillende moskleuren door elkaar om er een mooi ontwerp van te maken. Breng de lijm aan op het schilderij.
6. Laat het nu 5 à 6 uur drogen met een stapel boeken/tijdschriften erop, om het mos op zijn plaats te houden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen