Bonsai siertakjes

€14,00
Levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.
Deze Bonsai takjes zijn perfect voor het upgraden van een huidige moswand of het maken daarvan. Deze takjes zijn volledig gedroogd, waardoor ze geen onderhoud meer nodig hebben. Met hun vertakkingen voegen ze een natuurlijk accent toe aan elke setting. Houd er rekening mee dat het natuurproducten zijn, dus de takjes kunnen afwijken van de foto. Voeg eenvoudig een vleugje natuurlijke elegantie toe aan uw interieur met deze prachtige Bonsai takjes, die u kunt verwerken in een moswand of junglewand. 

Dit product is geschikt voor decoreren van een moswand of junglewand of kan gebruikt worden als decoratie voor binnenshuis. Denk aan tafeldecoraties, wanddecoraties en boeketten. Wil je liever je huidige mosschilderij upgraden? Dan kan ook! Steek de takjes tussen het mos of bevestig ze met onze moslijm, waardoor het mosschilderij een andere uitstraling krijgt. 

De takken zijn een 100% natuur product en hebben 0% onderhoud nodig. Het zijn dus geen kunststof takken. De takken zijn alleen geschikt voor binnenshuis gebruik. De takken variëren in maat, vorm en kleur. Wilt u grotere aantallen afnemen? Neem contact op via [email protected]

Onze decoratie en siertakken hebben vele voordelen:

  • Staat voor een groen en natuurlijk statement
  • Duurzaam / zeer kleurvast
  • Geen onderhoud nodig (geen water geven)
  • Geen daglicht nodig
  • Niet snoeien
  • Niet bemesten 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen