[DIY] Cirkel mospakket 48 cm

€170,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Met dit DIY mospakket maak je zelf een mosschilderij. In dit pakket zitten verschillende soorten en kleuren mossen waarmee je een prachtige mossenmix kunt maken. Maak er een ware persoonlijke kunst van!

Wij hebben de beste kwaliteit en de mooiste kleuren mossen voor jullie samengesteld. Het mosschilderij is geschikt om binnenshuis op te hangen. Geef je mosschilderij een mooi plekje op de kast of hang hem op aan de muur. Ook op donkere plekken kan dit mosschilderij prima hangen. Het toegepaste mos is namelijk een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig.

Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten.

Keuze uit accentkleur:

 Apricis    Vetus    Glaciem   Rozea    Mandrel    Mentha  

 

 

 

 

De inhoud van het [DIY] mospakket:

- 1 lijst
- 3 kleuren rendiermos (Forest, Dimidium en 1 kleur kunt u zelf bepalen)
- 1 kleur platmos
- 1 kleur bolmos
- 1 Folder
- 1 Paar handschoenen
- 1 KG lijm
- Handleiding
- Ophangset

Vergeet zeker niet wanneer het mosschilderij hangt om er een foto van te maken en om ons  te taggen @moswens. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat! 

De diepte van de lijst (buitenzijde/zichtzijde) is 4 cm en bestaat uit zwart MDF.

U heeft de mogelijkheid om het mospakket:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen