Gedroogde Sun Spear

€0,50
Levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Breng de tropen naar uw interieur met dit gedroogde palmblad Sun Spear. Met de prachtige naturel look zijn het tijdloze bladeren. Elk palmblad is uniek, waardoor uw decoratie een exclusieve uitstraling krijgt. Of u nu een tropische sfeer in uw woning wilt wilt toepassen of de Sun Spear wilt gebruiken in uw jungle- of moswand, het gedroogde palmblad Sun Spear is gedroogd en blijft dus prachtig. 

Deze droogbloemen zijn geschikt voor het maken van een eigen mos/jungle/bloemen schilderij en kunnen gebruikt worden als decoratie voor binnenshuis. Denk aan tafeldecoraties, wanddecoraties en boeketten. Wil je liever je huidige mosschilderij upgraden? Dan kan ook met deze bloemen! Steek de bloemetjes tussen het mos of bevestig ze met onze moslijm, waardoor het mosschilderij een andere uitstraling krijgt. 

De droogbloemen zijn een 100% natuur product en hebben 0% onderhoud nodig. Het zijn dus geen kunstbloemen. De droogbloemen zijn alleen geschikt voor binnenshuis gebruik. De bloemen variëren in maat, vorm en kleur. Wilt u grotere aantallen afnemen? Neem contact op via [email protected]

Onze droogbloemen hebben vele voordelen:

  • Staat voor een groen en fleurig statement
  • Duurzaam / zeer kleurvast
  • Geen onderhoud nodig (geen water geven)
  • Geen daglicht nodig
  • Niet snoeien
  • Niet bemesten 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen