Hedera bladeren geprepareerd

€7,20
Levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Deze geprepareerde Hedera takken zijn mooi vertakt en hebben een stevige stengel. Het blad is aan de onderkant wat lichter dan op de bovenkant, wat voor een natuurlijke uitstraling zorgt. In deze bundel zitten 3-5 stelen en deze bundel is in totaal 45 cm hoog. Afmetingen kunnen variëren omdat het een natuurproduct is.

De geprepareerde bladeren zijn geschikt voor het maken van een eigen jungle schilderij of kunnen gebruik worden als decoratie voor binnenshuis. Denk aan tafeldecoraties, wanddecoraties en droogboeketten. De bladeren zijn een 100% natuur product en hebben 0% onderhoud nodig. Het zijn dus geen kunstbladeren. Wij prepareren namelijk de bladeren op dezelfde wijze als onze mossen wat ervoor zorgt dat de bladeren jarenlang mooi blijven. 

De geprepareerde/gemummificeerde/gestabiliseerde bladeren zijn alleen geschikt voor binnenshuis gebruik. Indien het in een zeer vochtige ruimte wordt gebruikt bijv. de badkamer kan de behandeling uit de bladeren druppen. Zorg voor genoeg ventilatie in de ruimte. 

Doordat de bladeren een natuurproduct zijn, hebben de bladeren een natuurlijke geur, dit neemt geleidelijk af en is onschadelijk. De bladeren variëren in maat, vorm en kleur, ook kunnen de geprepareerde bladeren iets afgeven bij aanraking/montage. U kunt dit eenvoudig schoonmaken met water en zeep. Bij intens UV licht (zon) kunnen de bladeren indrogen. 

Wilt u grotere partijen bladeren afnemen. Neem contact op via [email protected]

Onze bladeren hebben vele voordelen:

  • Staat voor een groen statement
  • Duurzaam / zeer kleurvast
  • Geen onderhoud nodig (geen water geven)
  • Geen daglicht nodig
  • Niet snoeien
  • Niet bemesten 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen