Junglecirkel stijl Java

€147,00
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Jungle variant Java bevat verschillende soorten bladeren en varens in combinatie met een houten liaan. De grijzen accenten die in het schilderij voorkomen zorgen voor een mooi contrast met de donkergroene achtergrond van platmos. Net zoals het mos zijn ook de jungle bladeren geprepareerd wat ervoor zorgt dat het jungle schilderij jaren lang mooi blijft.

Als u kiest voor 3 junglecirkels, dan zorgen wij ervoor dat het patroon onderling op elkaar afgestemd is en perfect bij elkaar passen. 

Met een rond jungleschilderij wordt een strak interieur doorbroken. Wist u dat onze ronde junglecirkels met stalen rand erg goed staan in een industrieel interieur? De zachte, natuurlijke uitstraling van het mos, planten, varens en bladeren geeft een mooie aanvulling op de vaak ‘harde’ toegepaste materialen zoals beton, staal en glas.

De junglecirkels zorgen voor een unieke groene sfeer, wat uitermate geschikt is om toe te passen in (leef)keukens/ontvangstruimtes/kantoorruimtes/verblijfsruimtes of boven de bank bij u thuis.

Eigenschappen Junglecirkel

Het toegepaste mos en de toegepaste planten zijn een 100% natuurproduct en hebben 0% onderhoud nodig. Eén van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleurvast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos en de planten niet meer leven heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De creaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen en planten zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

Een junglecirkel van diameter 1.00 cm heeft een gewicht van +/- 20-25 KG (incl. stalen lijst). Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in de junglecirkel verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname!

Randafwerking Junglecirkel

Afwerking 1: Rand niet afgewerkt. De kopse zijde van het onder paneel is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af tot tegen de rand van het onder paneel. 

Afwerking 2: Rand afgewerkt met een opstaande stalen rand. De stalen rand is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur MAT zwart RAL 9005 (industrieel zwart).

De moscirkels worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de moscirkel:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de moscirkel door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

Op de afbeelding is het patroon zichtbaar van een moscirkel diameter 1.00. Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van de aangeschafte moscirkel afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen