Mobiele moswand rendiermos Forest

€1.626,97
Levertijd: Verzending binnen 14 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak). Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Wilt u de kantoorruimte flexibel kunnen indelen of staat u binnenkort op de beurs? Dan zijn onze mobiele moswanden ideaal! Veelzijdig, hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Doordat onze mobiele moswanden eenvoudig verplaatsbaar zijn kunt u meer privacy en sfeer creëren. Onze mobiele moswanden kunnen gebruikt worden als roomdivider, scheidingswand of als bureau afscheiding. 

De mobiele moswand bestaat uit twee zijde hoge kwaliteit mos, wat niet alleen voor een natuurlijke aantrekkingskracht bij uw gasten zorgt, maar ook voor een hoge akoestische demping wat als prettig ervaren wordt. Dit komt doordat de voor- en achterzijde is voorzien van mos. Het toegepaste mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

 

Sterk, degelijk frame. Dat kan tegen een stootje!

De mobiele moswand bestaat rondom uit een frame, wat is gemaakt van stalen buizen in de kleur RAL 9005 MAT zwart met zwarte verbindingen/koppelstukken. Iedere mobiele moswand heeft zwenkwielen met rem. Hierdoor is de mobiele moswand degelijk en stabiel, wat ook zichtbaar en voelbaar is aan de constructie. De diepte van de mobiele moswand van wiel tot wiel is 60 cm (zie tekening). De wielen kunnen naar binnen geklapt worden waardoor de wielen niet uitsteken buiten het frame. De hoogte en breedte van de mobiele moswand kunt u zelf kiezen.

 

Extra optie: Magnetisch whiteboard

Maak de mobiele moswand nog functioneler met behulp van een magnetische whiteboard. De afmeting van het whiteboard is 60 cm breed x 120 cm hoog. U kunt kiezen om aan één zijde of aan twee zijden (beide zijden) een whiteboard te laten plaatsen. Het whiteboard plaatsen we ongeveer 10 cm van de bovenste buis gecentreerd van links en rechts in de wand. Hierdoor komt het whiteboard iets hoger te hangen wat praktischer is tijdens het gebruik. Vervolgens verwerken we hieromheen het mos zodat het volledig netjes geïntegreerd is. 

 

Aflevering/bezorging/afhalen in Asten:

Nadat de bestelling is geplaatst en deze gereed is, wordt er contact met u opgenomen voor de bezorgdatum. De mobiele moswand wordt in folie aangeleverd. Deze kunt u na ontvangst weg snijden. Vooraf dient u er rekening mee te houden dat de mobiele moswand op de wenselijke locatie kan komen te staan. Indien dit op een verdieping is, moet de mobiele moswand in de lift kunnen. De mobiele moswand bestaat namelijk uit één geheel. De verrijdbare moswand kan niet ingeklapt of kleiner gemaakt worden. Heeft u dit product op kort termijn nodig, dan kunt u de mobiele moswand ook afhalen in Asten. We geven uw bestelling dan prioriteit.

Let op: Prijzen zijn inclusief levering en verzending. De Waddeneilanden zijn hierin uitgesloten. Informeer hiervoor naar de prijzen. Andere afmetingen of uitvoeringen wenselijk? Ja dat kan, neem dan contact op via [email protected] of bel voor meer advies: +31 493 380 839

0 sterren op basis van 0 beoordelingen