Mos ovaal Flavo

€180,00
* Stukprijs: €0,00 /

Houd u van een frisse kleur en wilt u de ruimte opfleuren? Dan is mosvariant Flavo de stijl die bij uw interieur past. Doordat we met houten details werken krijgt deze stijl een natuurlijke herfstachtige touch. Ook maken we gebruik van  platmos in de lichter kleur en bolmos. Een prachtige mossenmix dus!

Wist u dat onze ronde en ovale mosschilderijen met een stalen rand perfect passen in een industrieel interieur? Een ovaal mosschilderij doorbreekt de strakke lijnen die vaak terug komen in het interieur. De zachte en natuurlijke uitstraling van het mos vormt een prachtige aanvulling op de vaak 'harde' toegepaste materialen zoals beton, staal en glas.

 

Eigenschappen ovaal mosschilderij

Het toegepaste mos is een 100% natuurproduct en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleurvast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een akoestische tussenplaat (AkMOStico) te verwerken voor een verbeterde geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname!

De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar). 

 

Randafwerking en gewicht mosovaal

Afwerking 1: Rand niet afgewerkt. De kopse zijde van het onder paneel is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af, tegen het zwarte paneel. Het totale gewicht van dit mosschilderij is +/- 8 KG per m². 

Afwerking 2: Rand afgewerkt met een opstaande stalen rand. De stalen rand is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur MAT zwart RAL 9005 (industrieel zwart). De zwarte stalen randen van de ovalen zijn verkrijgbaar in twee maten: 120x60 cm en 160x80 cm. Hierdoor krijgt het mosschilderij een gewicht van +/- 14 KG per m². 

 

Montage:

De mosovaal wordt met grote zorg, speciaal voor u op bestelling met de hand gemaakt in Asten, Nederland.

U kunt ervoor kiezen om de mosovaal:

  1. Zelf op te halen op Florapark 14 in Asten
  2. Te laten bezorgen

Onze ovale mosschilderijen zijn prima te monteren tegen een wand van steen, beton, hout of gips met behulp van onze speciale ophanghaken. Daarnaast beiden wij ook de optie om de ovaal door ons montageteam op te laten hangen. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven tijdens het afrekenen in het opmerkingenveld. We zullen dan contact met u opnemen en u zult hiervoor de aanvullende prijs dan ontvangen. 

Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van de aangeschafte mosovaal afwijken van de geselecteerde foto. Een andere afmeting wenselijk? Neem dan contact op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen