Mos ovaal Jellina

€438,00
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

De meest verkochte mosstijl is de stijl Jellina. Dit komt door het natuurlijke reliëf tussen de verschillende mossen die we toepassen. Het mosschilderij heeft een spannende look omdat we enkele fellere mosplukken erin verwerken. Ook deze mosstijl bevat het Rendiermos, platmos en bolmos waardoor er een natuurlijk hoogteverschil ontstaat.

Nieuw in het assortiment! Mosovalen met een hoogwaardige stalen zwarte rand (gepoedercoat RAL 9005). We hebben deze in twee afmetingen 120x60 en 160x80. U kunt ze zowel horizontaal als verticaal ophangen. Met een ovaal mosschilderij wordt een een strak interieur doorbroken. Wist u dat onze ronde en ovale mosschilderijen met stalen rand erg goed staan in een industrieel interieur? De zachte, natuurlijke uitstraling van het mos geeft een mooie aanvulling op de vaak ‘harde’ toegepaste materialen zoals beton, staal en glas.

 

Eigenschappen ovaal mosschilderij

Het toegepaste mos is een 100% natuurproduct en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleurvast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

Een mosovaal met afmeting 1.20 breed x 0.60 hoog heeft een gewicht van 15 KG
Een mosovaal met afmeting 1.60 breed x 0.80 hoog heeft een gewicht van 35 KG

Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in de ovaal verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname!

 

Randafwerking mosovaal

Afwerking 1: Rand niet afgewerkt. De kopse zijde van het onder paneel is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af, tegen het zwarte paneel. 

Afwerking 2: Rand afgewerkt met een opstaande stalen rand. De stalen rand is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur MAT zwart RAL 9005 (industrieel zwart)

De mosovalen worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de mosovaal:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten (GRATIS) 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de mosovaal door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van de aangeschafte mosovaal afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

| Jessica

De bestelling kwam goed verpakt en intact aan zonder enige schade. De kleuren zijn levendig en de kwaliteit is goed. De mix van de verschillende mossen zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

| Fenna Leenen

Zeer mooie kleuren en afwerking. Correct en netjes verzonden! Echte aanrader als je opzoek bent naar een uniek decoratiestuk.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen