Moscirkel set Fluctus

€605,00 €574,75
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Mosvariant Fluctus is opgebouwd uit platmos, bolmos en rendiermos en bevat strakke lijnen. De organische lijnen en verschillende tinten zorgen voor een speelse uitstraling en fleurt de ruimte op. Mocht u van een strak  design houden en bent u opzoek naar een echte eye catcher? Dan is dit een passend ontwerp voor u.  

Eigenschappen moscirkels:

Het toegepaste mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar)

Één moscirkel van diameter 100 cm incl. stalen lijst heeft een gewicht van +/- 20-25KG. Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in het mosschilderij verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname! De cirkels hebben per cirkels één ophangoog, zodat u hem zelf eenvoudig kunt ophangen aan een haak.

Werktekening moscirkel set:

Voor het mooiste eindresultaat hebben we voor u een werktekening gemaakt zodat het mospatroon doorloopt van vorm naar vorm. U bent uiteraard vrij om hiervan af te wijken. 

Download hier werktekening set 1 20-40-60
Download hier werktekening set 2 40-60-80
Download hier werktekening set 3 60-80-100
Download hier werktekening set 4 80-100-120

 

Randafwerking moscirkel

Afwerking 1: Rand niet afgewerkt. De kopse zijde van het onder paneel is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af tot tegen de rand van het onder paneel. 

Afwerking 2: Rand afgewerkt met een opstaande stalen rand. De stalen rand is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur MAT zwart RAL 9005 (industrieel zwart)

De moscirkels worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de moscirkel:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de moscirkel door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

De moscirkel sets zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Op de afbeelding is het patroon zichtbaar van de grootste cirkel set. Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van de aangeschafte moscirkel afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen