Mosdot set Walcum

€606,00 €575,70
* Stukprijs: €0,00 /
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Houd u van organische, natuurlijke en golvende lijnen? En vind u de hoogteverschillen tussen het rendiermos, bolmos en platmos ook zo mooi? Dan is de mosstijl Walcum voor u geschikt. De drie verschillende mossen Rendiermos, bolmos en platmos komen terug in deze stijl, maar worden niet onderling met elkaar gemixt. Hierdoor geven de lijnen van de verschillende kleuren en type mossen een duidelijk contrast.

Eigenschappen mosdots:

Het toegepaste mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar)

Één mosdot van diameter 100 cm heeft een gewicht van +/- 10-15KG. Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in het mosschilderij verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname! De dots hebben ophangogen, zodat u hem zelf eenvoudig kunt ophangen.

Werktekening mosdots:

Voor het mooiste eindresultaat hebben we voor u een werktekening gemaakt zodat het mospatroon doorloopt van vorm naar vorm. U bent uiteraard vrij om hiervan af te wijken. 

Download hier werktekening set 1   40-40-40cm 
Download hier werktekening set 2   60-60-60cm 
Download hier werktekening set 3   80-80-80cm 
Download hier werktekening set 4   100-100-100cm
Download hier werktekening set 5   120-120-120cm 

 

Randafwerking mosdots:

De rand van het mos werken we netjes afgerond af tot het zwarte paneel. (geen opstaande rand)

Het mosschilderij wordt met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om het mosschilderij:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om het mosschilderij door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

De afmetingen zijn gemeten vanaf het breedste punt. Op de afbeelding is het patroon zichtbaar van een mosdotset in de afmeting 100-100-100 cm (set 4). Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van het aangeschafte mosschilderij afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen