Moshexagon Terra

€109,00 €98,00
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Terra heeft een warme uitstraling waarin een 'rivier' van donker mos speels in verwerkt is. De terracotta kleuren refereren naar warme herfsttinten. Door te spelen met kleur in je interieur voeg je meer sfeer en warmte toe. Deze terracotta tint bestaat al jaren en doet je waarschijnlijk denken aan die leuke bruinoranje bloempotten. Terracotta komt van het Italiaans en betekent letterlijk ‘gebrande aarde’. Deze prachtige, warme, aardse kleur zie je sinds steeds meer voorbij komen in het interieur.

Onze mosschilderijen zorgen voor een unieke groene sfeer, wat uitermate geschikt is om toe te passen in (leef)keukens/ontvangstruimtes/kantoorruimtes/verblijfsruimtes of boven de bank bij u thuis.

 

Eigenschappen moshexagon

Het toegepaste mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar)

Een moshexagon van diameter 1.00 cm heeft een gewicht van +/- 10-15KG. Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in hexagon verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname! De hexagons hebben 2 ophangogen, zodat je hem zelf naar wens kunt ophangen. 

 

Randafwerking Hexagon

De kopse zijde van het onder paneel is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af tot tegen de rand van het onder paneel. 

De moshexagons worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de hexagon:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de hexagon door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

U kunt via de webshop de afmetingen (gemeten van hoek tot hoek) 30 cm, 60 cm en 100 cm bestellen. Op de afbeelding is het patroon zichtbaar van een hexagon in de afmeting 100 cm. Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van het aangeschafte mosschilderij afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen