Mos ovaal Saar

€438,00
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Mosvariant Saar bevat een prachtige mossenmix. Deze stijl is voorzien van grijstinten in combinatie met groentinten. Naast het rendiermos gebruiken we ook platmos en bolmos, wat voor een natuurlijke uitstraling zorgt met veel reliëf. Deze stijl bevat een chique kleuren contrast wat perfect match bij ieder interieur.

Nieuw in het assortiment! Mosovalen met een hoogwaardige stalen zwarte rand (gepoedercoat RAL 9005). We hebben deze in twee afmetingen 120x60 en 160x80. U kunt ze zowel horizontaal als verticaal ophangen. Deze mosovaal stijl Saar is speciaal ontworpen wat aansluit bij het industriële interieur van influencer @huisvansaar. De reacties van alle volgers waren zo enthousiast wat ons heeft doen besluiten deze mosovaal op de webshop te plaatsen. Deze prachtige ovaal is voorzien van grijstinten in combinatie met groentinten. Een sjieke kleuren contrast wat perfect match bij iedere interieur stijl. Houdt u van rustige stijl, maar er mag toch wat verschillende natuurtinten in terug komen? Deze is deze mosovaal de juiste keuze!

Met een ovaal mosschilderij wordt een een strak interieur doorbroken. Wist u dat onze ronde en ovale mosschilderijen met stalen rand erg goed staan in een industrieel interieur? De zachte, natuurlijke uitstraling van het mos geeft een mooie aanvulling op de vaak ‘harde’ toegepaste materialen zoals beton, staal en glas.

 

Eigenschappen ovaal mosschilderij

Het toegepaste mos is een 100% natuurproduct en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleurvast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

Een mosovaal met afmeting 1.20 breed x 0.60 hoog heeft een gewicht van 15 KG
Een mosovaal met afmeting 1.60 breed x 0.80 hoog heeft een gewicht van 35 KG

Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in de ovaal verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname!

 

Randafwerking mosovaal

Afwerking 1: Rand niet afgewerkt. De kopse zijde van het onder paneel is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af, tegen het zwarte paneel. 

Afwerking 2: Rand afgewerkt met een opstaande stalen rand. De stalen rand is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur MAT zwart RAL 9005 (industrieel zwart)

De mosovalen worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de mosovaal:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten (GRATIS) 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de mosovaal door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van de aangeschafte mosovaal afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

| Kirsten

Wat ontzettend mooi en origineel! Kan niet wachten om het in de logeerkamer op te hangen. Bedankt mosschilderij.nl!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen