Mosrechthoek Skye

€118,00
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Trots zijn we op mosvariant Skye. Deze stijl bevat ijsblauw als accent kleur wat ook wel Denim Drift blauw wordt genoemd. Het reliëf wat ontstaat door de combinatie van platmos, bolmos en rendiermos, zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Deze prachtige stijl kan op veel manieren gestyled worden in het interieur. Een sieraad voor je interieur!

Onze mosschilderijen zorgen voor een unieke groene sfeer, wat uitermate geschikt is om toe te passen in (leef)keukens/ontvangstruimtes/kantoorruimtes/verblijfsruimtes of boven de bank bij u thuis.

 

Eigenschappen mosschilderij

Het toegepaste mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

Een mosschilderij van 100x100 cm heeft een gewicht van +/- 10-15 KG. Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in het mosrechthoek verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname!

 

Randafwerking mosrechthoek

De kopse zijde van het mosschilderij is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af, tot aan het zwarte paneel. 

 

De mosschilderijen worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om het mosschilderij:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om het mosschilderij, door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

Op de afbeelding is het patroon zichtbaar van een mosrechthoek in de afmeting 120x60 cm. Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van het aangeschafte mosschilderij afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

| Nikki

We zijn meer dan blij met dit mosschilderij. Het is precies zoals beschreven en ziet er geweldig uit op ons kantoor. Zeker aan te raden!

| Lucas

Er is aandacht voor het product en voor de klant. Top service! Fijn dat jullie ook de haken en pluggen erbij verkopen. Het monteren ging erg makkelijk. Bedankt!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen