Ronde rotan decoratie hanger 50 cm

€9,60
Levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Deze handgemaakte rotan decoratie hanger is een prachtige toevoeging aan elk interieur. De drie bruine ringen zijn stevig aan elkaar verbonden met beige touw, wat zorgt voor een uniek en natuurlijk uiterlijk. Door het gebruik van natuurlijke materialen en de handmatige afwerking is elk exemplaar uniek.

Met zijn natuurlijke uitstraling vormt de decoratie hanger een perfecte basis voor creatieve decoraties. Hij biedt een uitstekende ondergrond voor het bevestigen van gedroogde bloemen en geprepareerde bladeren, waardoor een warme en natuurlijke sfeer in huis ontstaat. De hanger kan op verschillende manieren worden gebruikt. Hang hem aan het plafond om een luchtige afscheiding te creëren of gebruik hem om decoratieve objecten op te hangen. Dankzij de open structuur is het eenvoudig om lichte decoraties zoals bladeren of bloemen toe te voegen, wat zorgt voor een speelse en creatieve uitstraling in elke ruimte.

Kortom, de handgemaakte ronde rotan decoratie hanger biedt veelzijdigheid en een natuurlijke uitstraling. Het is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige maar stijlvolle manier om een vleugje natuur in huis te halen. Of je nu je woonkamer wilt verfraaien of een doe-het-zelf-project wilt realiseren, deze decoratie hanger voegt ongetwijfeld een natuurlijk karakter toe aan het interieur.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen