Veilig en betrouwbaar shoppen

 

Veilig en betrouwbaar shoppen bij Mosschilderij.nl

Mosschilderij is gecertificeerd partner van stichting webshop keurmerk. Hiermee waarborgen we de veiligheid van online aankopen doen. Door deze stichting zijn wij extern getoetst op de veiligheid en de eisen vanuit de consumentenbond rondom het aankopen van producten via een online webshop. Webshop Keurmerk van Keurmerk.info is een erkend keurmerk dat voldoet aan Europese en Nederlandse wet- en regelgeving.


Dit keurmerk is een officiële erkenning voor webshops die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Als webshop met het Webshop keurmerk kunnen wij onze klanten garanderen dat zij veilig en betrouwbaar kunnen winkelen op onze website.


Het Webshop keurmerk wordt toegekend door de Stichting Webshop Keurmerk, een onafhankelijke organisatie die als doel heeft om het vertrouwen van consumenten in webshops te vergroten. Om het keurmerk te ontvangen, moet een webshop aan verschillende voorwaarden voldoen, zoals transparante prijzen, heldere communicatie, goede klantenservice en een veilige betaalomgeving.


Als webshop met het Webshop keurmerk laten wij zien dat wij ons inzetten voor een optimale service en klanttevredenheid. Dit keurmerk is daarom een belangrijke bevestiging voor onze klanten dat zij bij ons veilig en betrouwbaar kunnen winkelen.