Wilgen kader 30 cm vierkant

€6,20
Levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Deze handgemaakte wilgen kaders zijn gemaakt van natuurlijke, bruine wilgentakken en hebben een afmeting van 30 x 30cm. Doordat dit een natuurproduct is en alles met de hand is gemaakt, is elk exemplaar uniek.

De wilgen kaders zijn geschikt voor diverse decoratieve toepassingen. Ze vormen een mooie basis om gedroogde bloemen en geprepareerde bladeren in te bevestigen, dit zorgt voor een natuurlijke sfeer in huis. Daarnaast kunnen de kaders hangend worden gebruikt. Bevestig ze aan het plafond om een luchtige afscheiding te creëren of om decoratieve objecten op te hangen. De open structuur van de kaders maakt het eenvoudig om lichte decoraties zoals bladeren of bloemen toe te voegen. Dit maakt de ruimte speels en creatief. 

Kortom, deze wilgen kaders bieden veelzijdigheid en een natuurlijke uitstraling. Ze zijn perfect voor wie op zoek is naar een eenvoudige, maar stijlvolle manier om een vleugje natuur in huis te halen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen