Workshop mosbox

€150,00

Ben je opzoek naar een creatieve bezigheid/workshop voor een kinderfeest, school activiteit, vrijgezellen feest of knutselmiddag voor in de zorginstelling? Dan is deze workshop mosbox iets voor jullie! In het pakket vind je alles wat je nodig hebt om een mosschilderij te maken voor 10 personen.

De mosboxen zijn makkelijk online te bestellen zodat je direct aan de slag kunt met deze creatieve activiteit. Zodra de box binnen is gekomen is het geen probleem om ze nog weken in de verpakking te laten. De mossen leven namelijk niet meer. Het mos heeft hierdoor geen daglicht nodig, waardoor het tijdelijk opbergen van de workshop mosbox geen probleem is. Gemiddeld heb je met deze box zo’n 2-3 uur mos plezier en heeft een droogtijd van ongeveer 6-8 uur.

 

Wat is de inhoud van dit workshop pakket:

- Handleiding
- Folder
- 10 Paar handschoenen
- Mos in verschillende soorten groen tinten
- 10 Tubes lijm
- 10 MDF blanco houten vierkanten van 30x30 cm (geen ophang haakje/ophang bevestiging)

Stappenplan:

1. Dek de tafel af.
2. Trek de handschoenen aan.
3. Breng lijm aan op het schilderij waar het mos komt te zitten.
4. Haal het mos uit de zakjes. Breng het op de gewenste lengte door het te scheuren of te knippen. Verdeel de verschillende moskleuren door elkaar om er een mooi ontwerp van te maken. 
5. Druk het mos goed aan.
6. Laat het nu 5 à 6 uur drogen met een stapel boeken/tijdschriften erop, om het mos op zijn plaats te houden.

| Meike Kusters

Dit was een leuke en gemakkelijke bezigheid met mijn cliënten. De handleiding is erg duidelijk en mosschilderijen zien er geweldig uit.
Ik ben er 100% zeker van dat iedereen zich heeft vermaakt! Bedankt mosschilderij.nl

5 sterren op basis van 1 beoordelingen