Zwam geprepareerd

€1,25
Levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Onze geprepareerde zwammen hebben een prachtige unieke en robuuste textuur en kunnen voor verschillende decoraties gebruikt worden. Elke zwam heeft een karakteristieke donkere, gelakte uitstraling. Doordat de zwam geprepareerd is blijft hij zijn authentieke kleur en textuur behouden, zonder dat er onderhoud nodig is. Zo geniet je jarenlang van een prachtig natuurproduct. Elke zwam is een uniek exemplaar, wat zorgt voor een originele toevoeging aan elk interieur.

De geprepareerde zwammen zijn geschikt voor het aanvullen van een eigen jungle schilderij of kunnen gebruik worden als decoratie voor binnenshuis. Denk aan tafeldecoraties, wanddecoraties en arrangementen. De zwammen zijn een 100% natuur product en hebben 0% onderhoud nodig. Ze zijn dus niet van kunststof of plastic. De geprepareerde/gemummificeerde/gestabiliseerde zwammen zijn alleen geschikt voor binnenshuis gebruik. Wilt u een grote hoeveelheid afnemen? Neem dan contact op via [email protected].

Onze zwammen hebben vele voordelen:

Staat voor een natuurlijk en robuust statement
Duurzaam / zeer kleurvast
Geen onderhoud nodig (geen water geven)
Geen daglicht nodig
Niet snoeien
Niet bemesten 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen