Zwarte verstek lijsten voor mosvierkant

€116,80
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Graag zelf aan de slag met het maken van een mosschilderij? Wij hebben de vierkanten met een zwarte houten lijst in verschillende afmetingen geselecteerd, waarmee u eenvoudig zelf een mosschilderij kunt maken. Creëer in het vierkant die in verstek is gemaakt, uw eigen creatie met onze losse mossen en maak bevestig het mos met onze lijm.

Nadat het mosschilderij af is kunt u deze ophangen aan de wand doormiddel van 2 haken en pluggen. In het vierkant zit namelijk 2 ophang gaten waaraan u hem kunt ophangen. Het mosschilderij komt strak tegen de wand te hangen en de haak valt achter het mos weg. 

Vergeet zeker niet wanneer het mosschilderij hangt om er een foto van te maken en om ons  te taggen @moswens. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat! 

Op de afbeelding is een vierkant zichtbaar van 58 x 58 cm. De hoogte van buitenkant van de vierkanten zijn 5 cm en bevat een zwarte fineer laag.  

De lijsten worden met uiterste zorg voor ingepakt. U heeft de mogelijkheid om de lijst:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen