Moscirkel stijl 100% Bulbs

€210,00
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Mosstijl Bulbs bestaat voor 100% uit bolmos. De hoogtes zijn variërend van 30 tot 70 mm, waardoor het mosschilderij veel reliëf bevat. Het mosschilderij heeft hierdoor een natuurlijke, stijlvolle en exclusieve uitstraling. Bij deze mosstijl kan alleen gekozen worden voor een hoogwaardige stalen rand RAL 9005, zodat het bolmos mooi in de lijst valt.

Met een rond mosschilderij wordt een strak interieur doorbroken. Wist u dat onze ronde moscirkels met stalen rand erg goed staan in een industrieel interieur? De zachte, natuurlijke uitstraling van het mos geeft een mooie aanvulling op de vaak ‘harde’ toegepaste materialen zoals beton, staal en glas.

De moscirkels zorgen voor een unieke groene sfeer, wat uitermate geschikt is om toe te passen in (leef)keukens/ontvangstruimtes/kantoorruimtes/verblijfsruimtes of boven de bank bij u thuis.

 

Eigenschappen moscirkel

Het toegepaste mos is een 100% natuurproduct en heeft 0% onderhoud nodig. Eén- van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleurvast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

Een moscirkel van diameter 1.00 cm heeft een gewicht van +/- 20-25 KG (inclusief stalen lijst). Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in de moscirkel verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname!

 

Randafwerking moscirkel

Deze moscirkel werken we af met een opstaande stalen rand. De stalen rand is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur MAT zwart RAL 9005 (industrieel zwart).

De moscirkels worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de moscirkel:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de moscirkel door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs. 

Op de afbeelding is het patroon zichtbaar van een moscirkel met diameter 1.00. Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van de aangeschafte moscirkel afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

| Marion

De kleuren van het bolmos zijn fris en het mos is mooi in de stalen rand verwerkt. Verzending was er sneller dan verwacht. De cirkel heeft nu een mooi plekje boven de bank en is een echte blikvanger.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen