Moscirkel stijl Jellina

€109,00
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

De meest verkochte mosstijl is de stijl Jellina. Dit komt door het natuurlijke reliëf tussen de verschillende mossen die we toepassen. Het mosschilderij heeft een spannende look omdat we enkele fellere mosplukken erin verwerken. Ook deze mosstijl bevat het Rendiermos, platmos en bolmos waardoor er een natuurlijk hoogteverschil ontstaat.

Als u kiest voor 3 moscirkels zorgen wij ervoor dat het patroon onderling op elkaar afgestemd is en perfect bij elkaar passen. 

Optioneel kunnen we in de moscirkel een klok verwerken met zwarte wijzers. Dit kan alleen bij cirkels  met een diameter van 60, 80, 100 cm. De klok heeft een diameter van 42 cm. De klok wordt geleverd inclusief batterij. Mocht u 3 cirkels bestellen en de klok dan verwerken wij de klok standaard in de moscirkel met een diameter van 60 cm.

Met een rond mosschilderij wordt een een strak interieur doorbroken. Wist u dat onze ronde moscirkels met stalen rand erg goed staan in een industrieel interieur? De zachte, natuurlijke uitstraling van het mos geeft een mooie aanvulling op de vaak ‘harde’ toegepaste materialen zoals beton, staal en glas.

De moscirkels zorgen voor een unieke groene sfeer, wat uitermate geschikt is om toe te passen in (leef)keukens/ontvangstruimtes/kantoorruimtes/verblijfsruimtes of boven de bank bij u thuis.

 

Eigenschappen moscirkel

Het toegepaste mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

Een moscirkel van diameter 1.00 cm heeft een gewicht van +/- 20-25 KG (inclusief stalen lijst) Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in de moscirkel verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname!

 

Randafwerking moscirkel

Afwerking 1: Rand niet afgewerkt. De kopse zijde van het onder paneel is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af tot tegen de rand van het onder paneel. 

Afwerking 2: Rand afgewerkt met een opstaande stalen rand. De stalen rand is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur MAT zwart RAL 9005 (industrieel zwart).

De moscirkels worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de moscirkel:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de moscirkel door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

Op de afbeelding is het patroon zichtbaar van een moscirkel diameter 1.00. Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van de aangeschafte moscirkel afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

| Ceciel ter Aar

Received moss circles last weekend and immediately hung them in our kitchen corner. We are very pleased with it! Beautiful colours in the Jelina style. We were initially unsure about the edge finish. After telephone contact with Moswens, we opted for the high black border. The depth between the different mosses then comes out even better.

| Ceciel ter Aar

Afgelopen weekend moscirkel ontvangen en meteen opgehangen in onze keukenhoek. We zijn er erg over te spreken! Mooie kleuren in de Jelina stijl. We twijfelde eerst over de rand afwerking. Na telefonisch contact met Moswens hebben we de keuze gemaakt voor de hoge zwarte rand. De diepte tussen de verschillende mossen komen dan nog mooier tot zijn recht.

| Karin van Zundert

Na contact met mosschilderij.nl hebben we gekozen voor de moscirkel Jellina. We wilde namelijk de cirkels bij elkaar in een groepje. Het prettige contact heeft ervoor gezorgd dat de kleuren en type mos doorlopen over iedere cirkel. Heel erg blij mee! Zeker aanrader!

5 sterren op basis van 3 beoordelingen