Moscirkel stijl Plana Lucem

€76,00
Levertijd: GRATIS Verzending binnen 20 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Deze moscirkel bestaat uit 1 kleur platmos in een lichte variant met een hoogte van +/- 10-30 mm. In verhouding tot de andere mostypes heeft platmos de minst hoge akoestische demping. De bewerking van het platmos (ook de wortels) zorgt voor een brandvertragend, vuilafstotend én onderhoudsvrij product. Platmos is een juiste keuze als teveel diepte niet wenselijk is. 

Met een rond mosschilderij wordt een strak interieur doorbroken. Wist u dat onze ronde moscirkels met stalen rand erg goed staan in een industrieel interieur? De zachte, natuurlijke uitstraling van het mos geeft een mooie aanvulling op de vaak ‘harde’ toegepaste materialen zoals beton, staal en glas.

De moscirkels zorgen voor een unieke groene sfeer, wat uitermate geschikt is om toe te passen in (leef)keukens/ontvangstruimtes/kantoorruimtes/verblijfsruimtes of boven de bank bij u thuis.

 

Randafwerking moscirkel

Afwerking 1: Rand niet afgewerkt. De kopse zijde van het onder paneel is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af tot tegen de rand van het onder paneel. 

Afwerking 2: Rand afgewerkt met een opstaande stalen rand. De stalen rand is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur MAT zwart RAL 9005 (industrieel zwart)

De moscirkels worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de moscirkel:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de moscirkel door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

U kunt via de webshop diameter 0.60, 0.80, 1.00 en 1.20 bestellen. Op de afbeelding is het patroon zichtbaar van een moscirkel diameter 1.00. Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van de aangeschafte moscirkel afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen