Mos wereldkaart 200 cm

€1.140,00 €1.019,00

Opzoek naar een echte eye catcher? Deze wereldkaart geeft een unieke groene sfeer, wat uitermate geschikt is om toe te passen in keukens, ontvangsruimtes of boven de bank bij u thuis. 

Eigenschappen:
Het toegepaste mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. Onze moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

Montage:
De wereldkaart heeft een van diameter van 200 cm breed x 95 cm hoog. Hij heeft een totaal gewicht van 15-20 KG. Afhankelijk van welke opties u erbij kiest. U kunt bij de wereldkaart een mal bestellen, waarop elk onderdeel is genummerd. Op de achterzijde van het bemoste paneel staat ook een nummer. Op deze manier kunt u de wereldkaart eenvoudig zelf ophangen. Als u de wereldkaart ophangt met dubbelzijdige tape, kunt u voor extra versteviging een beetje kit gebruiken. 

De wereldkaart wordt met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de mos wereldkaart:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de mos wereldkaart door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor een aanvullende prijs.

| Michael

Absoluut verbluffend. Hij staat prachtig boven onze bank en is eenvoudig te monteren.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen