Lijm voor Mos ECO 1 KG -Goedkoopste en als beste getest!

€14,25
Levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Om de mossoorten te verwerken hebben we een speciale Moslijm wat u kunt bijbestellen. De lijm is een 100% duurzame lijm en direct te verwerken. Het is een gebruiksklare watergedragen lijm voor het verlijmen van rendiermos, bolmos en platmos op een breed scala aan ondergronden (hout, steen, beton, gips, metaal) binnenshuis. Met 1 KG kunt u ongeveer 0,4-0,6 m² mos verwerken.

 

Verwerking van de moslijm 

Zorg ervoor dat de ondergrond waarop u de mossen wilt plaatsen schoon, stof- en vetvrij is. De moslijm kunt u met behulp van een lijmkam of kwast aanbrengen op de oppervlakte waar u het mos op wilt plakken. Optioneel kunt u de lijmkam bij bestellen. De lijm kunt u uit de pot gieten, hierna kunt u met de lijmkam de moslijm gelijkmatig te verdelen, door de vertandingen op de kam. 

Na een korte afdamptijd (droogtijd) van 5 tot 10 minuten (afhankelijk van porositeit van de ondergrond, temperatuur en aangebrachte hoeveelheid lijm) kunt u het mos schuivend over het paneel aanbrengen. Zorg ervoor dat er op de onderzijde van het mos voldoende lijm zit, duw het mos met de zijkanten tegen elkaar. Druk het mos vervolgens goed aan om zeker te zijn van een goede lijmoverdracht. Het duurt 24 uur voordat het mos helemaal is opgedroogd, volledige uitharding na 72 uur. Dan heeft het mos zijn eindsterkte heeft bereikt (op basis van +20°C en 60% R.V.).

Verwijder natte lijmresten direct met lauw of warm water.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen