Verzenden & retourneren

 

Verzenden & retourneren Mosschilderij.nl 

Alle producten op Mosschilderij.nl worden gratis verzonden bij een besteding boven de € 60,00 naar Nederland, België en Luxemburg. Bij verzending in en buiten Europa wordt een meerprijs gerekend bij het afrekenen. 

Wij besteden veel tijd om voor u een prachtig mosproduct te creëren. Met uiterste zorg pakken we dit in en wordt dit per pakket naar u verzonden, over de verzending wordt u geïnformeerd per mail. 

 

Levertijd:

De levertijd staat vermeld bij het product. Geplaatste bestellingen, worden gemiddeld afhankelijk van het product binnen 2-8 werkdagen bezorgd. Deze tijd is nodig aangezien al onze producten maatwerk zijn en met de hand gemaakt worden door onze groene kunstenaars.  

Mocht u het sneller in huis willen hebben dan kunt u het komen afhalen in Asten. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected]

 

Retourneren: 

Mocht u ondanks onze zorgvuldige inspanning toch het bestelde mosproduct retour willen sturen? Neem dan contact met ons op via mail [email protected] We kijken samen met u naar een oplossing om ervoor te zorgen dat u blij bent met het aangeschafte mosproduct. Als u het product toch retour wilt sturen, dan betaald u de verzendkosten. Al onze mosproducten zijn maatwerk wat we speciaal voor u op bestelling maken. U heeft een bedenktermijn van 14 dagen. Het product kunt naar ons verzenden in de originele verpakking. Neem hiervoor eerst contact op met [email protected] U kunt het product ook retour brengen in onze showroom Florapark 14 in Asten.

Kortingen en speciale aanbiedingen gelden alleen voor de aangegeven periode en specifieke producten. Ze kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegepast op eerdere aankopen.

Gezien de scherpe prijs kunnen onze losse ECO mos dozen niet retour gezonden worden. Dit staat bij het artikel vermeld. 

Moswanden van Moswens worden in heel Nederland geplaatst. - Moswens |  Moswanden, Mosschilderijen, Junglewanden

Onderhoud van uw Moswand - Moswens | Moswanden, Mosschilderijen,  Junglewanden