Verzenden & retourneren

Alle producten op deze webshop verzenden wij gratis bij besteding boven de €60 naar Nederland, België en Luxemburg. Voor Europa en buiten Europa wordt een meerprijs gerekend bij het afrekenen. 

Wij besteden enorm veel tijd om voor u een prachtig mosproduct te maken. Met uiterste zorg pakken we dit voor u in en wordt dit per pakket naar u verzonden, over de verzending wordt u geïnformeerd per mail. Mocht u ondanks dit toch niet tevreden zijn. Laat het ons weten en we kijken samen naar een oplossing. Wij gaan alleen voor tevreden klanten!

Als u het product retour wilt sturen betaald u alleen de verzendkosten retour. Het product kunt u verpakken in de originele verpakking zoals u het ook van ons ontvangen heeft. U kunt het ook afleveren in onze showroom Florapark 14 in Asten.  

 De levertijd staat vermeld bij het product. Geplaatste bestellingen, worden gemiddeld binnen 10 werkdagen bezorgd, deze ruime tijd is nodig aangezien al onze producten maatwerk zijn en met de hand gemaakt worden door onze groene kunstenaars.  

Mocht u het sneller in huis willen hebben dan kunt u het komen afhalen in Asten. Neem hiervoor contact met ons op.

Moswanden van Moswens worden in heel Nederland geplaatst. - Moswens |  Moswanden, Mosschilderijen, Junglewanden

Onderhoud van uw Moswand - Moswens | Moswanden, Mosschilderijen,  Junglewanden