Mos plafond Plana Lucem

€240,00
* Stukprijs: €0,00 /
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Dit mosschilderij bevat 1 kleur platmos in een lichte variant met een hoogte van +/- 10-30 mm. In verhouding tot de andere mostypes heeft platmos de minst hoge akoestische demping. De bewerking van het platmos (ook de wortels) zorgt voor een brandvertragend, vuilafstotend én onderhoudsvrij product. Platmos is een juiste keuze als eenvoud en rust wenselijk is in de ruimte.

Onze mos plafond panelen zorgen voor een unieke groene sfeer, wat uitermate geschikt is om toe te passen in (leef)keukens/ontvangstruimtes/kantoorruimtes of verblijfsruimtes.

 

Eigenschappen van het mos

Het toegepaste mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar)

Een mos plafond paneel heeft een afmeting van 60x60 cm heeft een gewicht van +/- 3KG. Aangezien de kopse zijde van het paneel in het plafond vallen zijn deze zijde blanco van kleur (hout).

De mospanelen worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om het :
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om het plafond paneel, door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van het aangeschafte plafond paneel afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen