Over Mosschilderij.nl

Dé mosschilderijen specialist

Wij zijn mosschilderij.nl, dé webshop voor hoogste kwaliteit mosproducten. Op deze webshop kunt u eenvoudig originele mos-cadeaus, DIY-pakketten, moscirkels en mosschilderijen bestellen. Wilt liever zelf aan de slag met mos? Bestel dan het hoogste kwaliteit mos met bijbehorende moslijm. Uw mosproduct niet gevonden? Mosschilderij.nl is een onderdeel van Moswens.nl hier maken we alle Moswensen werkelijkheid, niets is te gek!

 

 

Showroom

Wilt u het mosschilderij eerst in het echt zien en voelen? Dat kan! We hebben namelijk een mos-showroom waar we u graag op afspraak uitnodigen en adviseren. Door de vele aanvragen werken we met tijdsblokken, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen en alle vragen kunnen beantwoorden. Maak hier een afspraak. Zorg ervoor dat de afspraak bevestigd is vanuit ons. We zorgen namelijk dat een van onze adviseurs voor u klaarstaat, zodat we u niet teleur stellen bij een gesloten deur.

De mos-showroom is makkelijk bereikbaar en ligt vlak naast de snelweg A67. (afrit 36 Asten) u kunt gratis parkeren voor de deur.

 

 

Adres Showroom +  afhaalpunt mosschilderijen

Mosschilderij B.V.
Florapark 14
5721 VH Asten
www.mosschilderij.nl
[email protected]
0493380839
KvK: 85463434
Btw: NL863631873B01

 

 

Mosschilderij.nl natuurlijk kwaliteit.

Mosschilderij.nl is hip, persoonlijk en innovatief. Hip omdat we met een creatief team werken en ieder mosschilderij een unieke stempel willen geven. Persoonlijk door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en ons klantgericht denken. We zijn innovatief op het gebied van productontwikkeling. Wekelijks zullen er nieuwe producten online komen.

 

Waar kunt u onze mossen tegenkomen?

Onze klantengroep bestaat uit particulieren, bedrijven, gemeentes en (zorg)instellingen. Wat onze klanten met elkaar gemeen hebben, zijn de hoge eisen die zij stellen aan de uitstraling van hun organisatie, de prettige werkomgeving voor hun medewerkers en de keuze voor betrouwbare kwaliteit. Mosschilderij heeft dezelfde prioriteiten.

 

Team mosschilderij.nl

Maak kennis met het creatieve team van Mosschilderij.nl, deze groene kunstenaars staan voor u klaar! Mogen wij uw Moswensen werkelijkheid maken?

 

Teamwork makes the dream work #teammosschilderij

Lenneke   Lara
Anke   Lisa
Lonneke   Fen
Jasper   Frans

Mirthe

  Kom jij ons team versterken? 

Robin

  Michelle
Boukje   Eline
Kim   Jinte
Rens   Mossie
 

Dealer worden van Mosschilderij.nl / Moswens.nl ?

Moswens werkt samen met een breed scala aan binnenhuisarchitecten, interieurbeplanters, interieurstylisten en projectinrichters. Door goede samenwerkingsverbanden leveren wij aan de volledige BENELUX. Mocht u ook interesse hebben in een samenwerking met ons? Neem contact met ons op, wij gaan voor langdurige samenwerkingen.