Over Mosschilderij.nl

Met deze webshop kunt u eenvoudig originele mos-cadeaus, DIY-pakketjes, moscirkels en mosschilderijen bestellen. Wilt liever zelf aan de slag met mos? Bestel dan de hoogste kwaliteit mos met bijbehorende moslijm. Uw mosproduct niet gevonden? Mosschilderij.nl is een onderdeel van Moswens.nl hier maken we alle Moswensen werkelijkheid, niets is te gek!

 

Mosschilderij.nl natuurlijk kwaliteit.

Mosschilderij.nl is hip, persoonlijk en innovatief. Hip omdat we met een creatief team werken en ieder mosschilderij een unieke stempel willen geven. Persoonlijk door korte lijnen, een vast aanspreekpunt en ons klantgericht denken. We zijn innovatief op het gebied van productontwikkeling. Wekelijks zullen er nieuwe producten online komen.

 

Waar kunt u onze mossen tegenkomen?

Onze klantengroep bestaat uit particulieren, bedrijven, gemeentes en (zorg)instellingen. Wat onze klanten met elkaar gemeen hebben, zijn de hoge eisen die zij stellen aan de uitstraling van hun organisatie, de prettige werkomgeving voor hun medewerkers en de keuze voor betrouwbare kwaliteit. Mosschilderij heeft dezelfde prioriteiten.

 

Maak kennis met het creatieve team van Mosschilderij, deze groene kunstenaars staan voor u klaar!

Lenneke

Djinni

Frans

Boukje

Eline

Quincy

Kim

Rens

Mossie

 

 

Dealer worden van Mosschilderij.nl / Moswens.nl ?

Moswens werkt samen met een breed scala aan binnenhuisarchitecten, interieurbeplanters, interieurstylisten en projectinrichters. Door goede samenwerkingsverbanden leveren wij aan de volledige BENELUX. Mocht u ook interesse hebben in een samenwerking met ons? Neem contact met ons op, wij gaan voor langdurige samenwerkingen!