Betaalmethoden

Op welke manieren kan ik betalen?

Online betaal je met iDEAL, Bancontact (Belgie), Moswens cadeaukaarten of een handmatige overboeking. In de showroom betaal je gemakkelijk met contant geld.

Je betaalt je bestelling vooraf of bij het ophalen in de showroom. Betalen in termijnen is niet mogelijk.

 

Moet ik iets betalen voor het terugsturen van mijn product?

Als u het product retour wilt sturen betaald u alleen de verzendkosten retour. Het product kunt u verpakken in de originele verpakking zoals u het ook van ons ontvangen heeft. U kunt het ook afleveren in onze showroom Florapark 14 in Asten. 

 

Waarom heb ik nog geen orderbevestiging ontvangen?

Controleer of er geld is afgeschreven. Door drukte op ons betalingsplatform raakt een betaling soms vertraagd. Heb je na 1 uur nog geen orderbevestiging ontvangen? Je bent het snelst geholpen door contact op te nemen via [email protected] We kijken dan na of de bestelling goed binnengekomen is. Check ook even je spam-box, soms komt je orderbevestiging daar binnen. Is er geen geld afgeschreven? Dan is de betaling niet gelukt. Je kan je bestelling dan opnieuw plaatsen. Wij verwerken bestellingen zonder succesvolle betaling niet, dus je hoeft niet bang te zijn dat je uiteindelijk twee bestellingen ontvangt.