Cirkel met stalen rand

€81,00
Levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Creëer uw eigen moscirkel met dit ronde stalen frame incl. houten basisplaat. Het frame is uitgevoerd in RAL 9005 en afgewerkt met een poedercoating voor een elegante en moderne look. Voor extra gemak is het schilderij voorzien van een ophanggat. U kunt de benodigde haak en plug erbij bestellen, zodat u alles heeft wat nodig is om het frame direct en eenvoudig op te hangen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw zelfgemaakte moskunstwerk, wetende dat het stevig en veilig is bevestigd.

De houten basisplaat bestaat uit 12 mm MDF en heeft een gladde afwerking, wat het bevestigen van het mos gemakkelijk maakt. U kunt het mos direct op de houten plaat aanbrengen door gebruik te maken van onze moslijm. De stevige basis en het stalen frame zorgen ervoor dat uw ontwerp op zijn plaats blijft.

Het frame van de cirkel heeft een buitenrand met een diepte van 7 cm. De binnenkant van het frame heeft een diepte van 5 cm, waardoor er voldoende ruimte is om verschillende mossoorten stevig vast te zetten. De cirkel op de foto heeft een diameter van 100 cm. Het totale gewicht van de cirkel inclusief het stalen frame bedraagt 10 kg. 

Bij een diameter van 150 en 180 cm zit achter de cirkel een stalen versteviging kruis, zodat het een mooie cirkel blijft. De houten basisplaat die hierin is verwerkt bestaat uit meerdere delen i.v.m. beperkte plaatmaat. Wij zorgen ervoor dat het één solide geheel is.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen