Mos ovaal Life

€197,00
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Mosvariant Life bevat bevat een mossenmix waar een levenspad zichtbaar is. Het levenspad begint links onder bij de lichte kleur (Apricis) dit staat voor de geboorte. Hierna volgt een kronkelend pad met lichte en donkere vlekken platmos wat staat voor de goede maar ook slechte gebeurtenissen in het leven. Aan het einde van het pad is de lichte kleur weer zichtbaar wat staat voor het leven op dit moment. Dit verhaal komt het beste uit in een schilderij vanaf diameter 80 cm i.v.m. de details. 

Nieuw in het assortiment! Mosovalen met een hoogwaardige stalen zwarte rand (gepoedercoat RAL 9005). We hebben deze in twee afmetingen 120x60 en 160x80. U kunt ze zowel horizontaal als verticaal ophangen. Met een ovaal mosschilderij wordt een een strak interieur doorbroken. Wist u dat onze ronde en ovale mosschilderijen met stalen rand erg goed staan in een industrieel interieur? De zachte, natuurlijke uitstraling van het mos geeft een mooie aanvulling op de vaak ‘harde’ toegepaste materialen zoals beton, staal en glas.

 

Eigenschappen ovaal mosschilderij

Het toegepaste mos is een 100% natuurproduct en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleurvast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

Een mosovaal met afmeting 1.20 breed x 0.60 hoog heeft een gewicht van 15 KG
Een mosovaal met afmeting 1.60 breed x 0.80 hoog heeft een gewicht van 35 KG

Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in de ovaal verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname!

 

Randafwerking en gewicht mosovaal

Afwerking 1: Rand niet afgewerkt. De kopse zijde van het onder paneel is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af, tegen het zwarte paneel. Het totale gewicht van dit mosschilderij is +/- 8 KG per m². 

Afwerking 2: Rand afgewerkt met een opstaande stalen rand. De stalen rand is voorzien van een hoogwaardige poedercoating in de kleur MAT zwart RAL 9005 (industrieel zwart). De zwarte stalen randen van de ovalen zijn verkrijgbaar in twee maten: 120x60 cm en 160x80 cm. Hierdoor krijgt het mosschilderij een gewicht van +/- 14 kg per m². 

Montage:

De mosovaal wordt met grote zorg voor u op bestelling met de hand gemaakt in Asten, Nederland.

U kunt ervoor kiezen om de mosovaal:
1. Zelf op te halen op Florapark 14 in Asten
2. Te laten bezorgen

Onze ovale mosschilderijen zijn prima te monteren tegen een wand van steen, beton, hout of gips met behulp van onze speciale ophanghaken. Daarnaast beiden wij ook de optie om de ovaal door ons montageteam op te laten hangen. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit aangeven tijdens het afrekenen in het opmerkingenveld. We zullen dan contact met u opnemen en u zult hiervoor de aanvullende prijs dan ontvangen. 

Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van de aangeschafte mosovaal afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen