Mos plafond Beni

€163,00
* Stukprijs: €0,00 /
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.
  • Koop 6 voor €154,85 per stuk en bespaar 5%
  • Koop 12 voor €149,96 per stuk en bespaar 8%

Mos plafondtegel Beni bevat een prachtige mix van de donkere kleur platmos in combinatie met het bolmos. Mospaneel Beni creëert een levendig en rustgevend effect dankzij het reliëf en diepgroene tinten. Het bolmos varieert in grootte en design, waardoor elk paneel uniek is. 

Bent u op zoek naar een unieke en duurzame manier om uw kantoorpand, wachtkamer, ontvangstruimte of winkel een groene boost te geven? Wij bieden een prachtige oplossing met onze mospanelen, die perfect passen in elk systeemplafond.

Deze natuurlijke mospanelen kunnen eenvoudig worden toegepast op de plek van een standaard plafondtegel. Een van de grootste voordelen van een mosplafond is de verbetering van de akoestiek in de ruimte. Mos heeft uitstekende geluiddempende eigenschappen die de galm en echo aanzienlijk verminderen. Dit zorgt voor een rustige en gefocuste werkomgeving. Ideaal voor plekken waar concentratie en rust gewenst zijn zoals een kantoor, ziekenhuis, bibliotheek etc. 

Door het installeren van een mosplafond, wordt er een natuurlijke sfeer toegevoegd dat zowel door klanten als medewerkers gewaardeerd zal worden. Dit natuurlijke en duurzame element laat zien dat uw bedrijf grote waarde hecht aan duurzaamheid.

Kortom, als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw kantoorpand of winkel te verduurzamen en tegelijkertijd een aangename werkomgeving te creëren, dan is ons mosplafond de perfecte oplossing.

 

Eigenschappen van het mos

Het toegepaste mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

Een mos plafond paneel heeft een afmeting van 58x58 cm en heeft een gewicht van +/- 3 KG. Aangezien de kopse zijde van het paneel in het plafond vallen zijn deze zijde van het hout blanco (bruin) van kleur. 

De mospanelen worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om het groen systeemplafond:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om het plafond paneel, door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van het aangeschafte plafond paneel afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen