Moscelium ECO-Apricis

€214,00

Bij Moscelium starten we met het kweken van mycelium in een cirkel die als basis dient van het mosschilderij. Vervolgens creëren we artistieke ontwerpen die zijn gemaakt van ECO-mos, waardoor er een biologisch afbreekbaar en volledig duurzaam product ontstaat. 

Moscelium is hernieuwbaar en vereist weinig middelen en energie om te kweken. Door mos toe te voegen, voegen we nog een laag van duurzaamheid en esthetiek toe aan het product. Ons doel is om zowel duurzame als esthetisch aantrekkelijke creaties te maken die een stukje duurzaam natuur in de ruimte brengen.

Op dit moment bieden we bij Moscelium een selectie van cirkelvormige creaties aan in twee verschillende formaten: 40 cm en 60 cm in diameter. Deze cirkels zijn verkrijgbaar in twee prachtige basisvormen om uit te kiezen: naturel en in een kastanje gemarmerde look.

 

Basisvorm en randafwerking moscirkel

Afwerking 1: Naturel.

De naturel Moscelium cirkels zijn kenmerkend aan de eenvoud van de natuur. Deze creaties zijn gemaakt van pure mycelium in een witte kleur. Deze cirkels in combinatie met mos zorgen voor een natuurlijke en rustieke uitstraling, die perfect passen in elke natuurlijke omgeving of moderne kamer.

Afwerking 2: Kastanje

Voor wie iets gewaagder wil, hebben we onze moscirkels van mycelium ook met een kastanjebruin gemarmerde look. We geven de hyfen (schimmeldraden) wat meer ruimte tijdens het groeien, waardoor er op natuurlijke wijze een prachtig gemarmerd patroon ontstaat. Dit zorgt voor een warme en natuurlijk look in de ruimte. 

De Moscelium moscirkels worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de Moscelium moscirkel:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de moscirkel door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

Op de afbeelding is het patroon zichtbaar van een moscirkel diameter 60 cm. Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van de aangeschafte moscirkel afwijken van de geselecteerde foto.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen