Moshexagon Emilia

€75,00
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.
  • Koop 5 voor €71,25 per stuk en bespaar 5%

Mosschilderij Emilia bevat een verbluffende rendiermosmix van levendige kleuren die prachtig overvloeien in elkaar. In dit mosschilderij zitten 4 verschillende kleuren rendiermos verwerkt, waarbij Persici-rood en de oudgroene kleur het geheel oplichten. Emilia brengt met haar natuurlijke kleuren en textuur van mos moeiteloos charme toe in elk interieur. In een minimalistische setting zorgt het mosschilderij voor een kleurrijk accent, terwijl het mosschilderij in een klassiek of modern huis de natuurlijke en aardse tonen versterken. Perfect voor iedereen die met enkel kunstwerk een rustgevende en stijlvolle sfeer wil creëren.

Onze mosschilderijen zorgen voor een unieke groene sfeer, wat uitermate geschikt is om toe te passen in (leef)keukens/ontvangstruimtes/kantoorruimtes/verblijfsruimtes of boven de bank bij u thuis.

 

Eigenschappen moshexagon

Het toegepaste mos is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Een van de eigenschappen en voordelen zijn; hoge akoestische demping, brandvertragend (geïmpregneerd), zeer kleur vast, geen daglicht nodig, vuil afstotend (antistatisch) en omdat het mos niet meer leeft heeft het geen onderhoud nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De moscreaties zijn mooi en zacht om aan te raken en hebben een grote aantrekkingskracht. Onze mossen zijn van de hoogste kwaliteit wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

Een moshexagon van diameter 1.00 cm heeft een gewicht van +/- 10-15 KG. Ook kunnen we optioneel een akoestische plaat (AkMOStico) in hexagon verwerken voor een optimale geluidsabsorptie. Dit zorgt voor 15% meer geluidsopname! De hexagons hebben 2 ophangogen, zodat je hem zelf naar wens kunt ophangen. 

 

Randafwerking Hexagon

De kopse zijde van het onder paneel is zwart. De rand van het mos werken we netjes afgerond af tot tegen de rand van het onder paneel. 

De moshexagons worden met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de hexagon:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om de hexagon door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

Op de afbeelding is het patroon zichtbaar van een hexagon in de afmeting 100 cm. Aangezien het een natuurproduct is, is ieder mosschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van het aangeschafte mosschilderij afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen