Mosbeestje: Pako

€79,40 €75,30
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Onze grappige Pako zorgt voor een leuk kleuraccent in de ruimte. Aan de achterzijde van Pako hebben we twee ophangoogjes aangebracht met tandhaakjes. Hierdoor kunt u het eenvoudig tegen de wand ophangen. Het mosbeestje is in verschillende kleuren te bestellen. Wij hebben voor u het mos met de uiterste zorg bevestigd en behandeld met natuurlijke zouten. Hierdoor is het mos helemaal onderhoudsvrij en behoudt het zijn kleur en gaan er geen insecten in nestelen. Het is een 100% natuurproduct wat veilig is voor kinderen. De mosbeestjes hebben een afmeting van max 0.60 breed x 0.60 hoog. De dikte van het mos is +/- 5 á 6 cm.

De mosbeestjes zorgen voor een speels effect in iedere ruimte! Er zijn 10 verschillende soorten mosbeestjes, dus hoe leuk is het om ze te combineren!
| Inge

Wat een schitterend mosbeestje! Lijkt precies op de foto zoals gewenst, ben daar erg blij mee! Kleur is prachtig en hij voelt lekker zacht aan. Bezorging ging snel en hij netjes ingepakt. Bedankt!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen