Mosbeestje: Codie

€79,40 €75,30
* Stukprijs: €0,00 /
Artikelnummer: Moskleur Dimidium
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Wanneer u op zoek bent naar een originele wanddecoratie, dan is deze olifant precies wat u zoekt. Het is een leuke en zachte olifant voor een lach op ieders gezicht.
Aan de achterzijde van Codie hebben we twee ophangoogjes aangebracht met tandhaakjes. Hierdoor kunt u het eenvoudig tegen de wand ophangen.
Het mosbeestje is in verschillende kleuren te bestellen. Wij hebben voor u het mos met de uiterste zorg bevestigd en behandeld met natuurlijke zouten. Hierdoor is het mos helemaal onderhoudsvrij en behoudt het zijn kleur en gaan er geen insecten in nestelen. Het is een 100% natuurproduct wat veilig is voor kinderen. De mosbeestjes hebben een afmeting van max 0.60 breed x 0.60 hoog. De dikte van het mos is +/- 5 á 6 cm.

De mosbeestjes zorgen voor een speels effect in iedere ruimte! Er zijn 10 verschillende soorten mosbeestjes, dus hoe leuk is het om ze te combineren!
| Maria Verberne

Leuke toevoeging voor op de kinderkamer. We konden het mosbeestje volgen met een track & trace. Hij is netjes verpakt binnen gekomen en konden hem makkelijk ophangen. Wij zijn er blij mee!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen