Mosbeestje: Drako

€79,40 €75,30
* Stukprijs: €0,00 /
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Met scherpe tanden is Drako een echte draak. In de verschillende moskleuren is het een geweldige eye catcher in de kinderkamer of bijvoorbeeld in een speelhoekje in de huiskamer. Aan de achterzijde van Drako hebben we twee ophangoogjes aangebracht met tandhaakjes. Hierdoor kunt u het eenvoudig tegen de wand ophangen. Het mosbeestje is in verschillende kleuren te bestellen. Wij hebben voor u het mos met de uiterste zorg bevestigd en behandeld met natuurlijke zouten. Hierdoor is het mos helemaal onderhoudsvrij en behoudt het zijn kleur en gaan er geen insecten in nestelen. Het is een 100% natuurproduct wat veilig is voor kinderen. De mosbeestjes hebben een afmeting van max 0.60 breed x 0.60 hoog. De dikte van het mos is +/- 5 á 6 cm.

De mosbeestjes zorgen voor een speels effect in iedere ruimte! Er zijn 10 verschillende soorten mosbeestjes, dus hoe leuk is het om ze te combineren!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen