Riet ovaal incl. stalen rand

€701,00
* Stukprijs: €0,00 /
Levertijd: Verzending binnen 8 werkdagen, indien u het sneller wilt hebben kunt u het afhalen in Asten (dit op afspraak) . Dit kunt u aangeven in het bestel formulier.

Breng de rust van de natuur in huis met dit prachtige akoestische rietschilderij. Dit unieke rietkunstwerk brengt de schoonheid en rust van de natuur rechtstreeks naar uw interieur. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van kunst en natuurlijke materialen.

Combineer meerdere rietschilderijen als set om een indrukwekkende rietmuur te creëren. Dit geeft uw ruimte een natuurlijke en duurzame sfeer. Het gebruik van Hollands riet zorgt voor een warme en rustieke uitstraling, die niet te vergelijken is met een traditioneel schilderij. Bovendien dempt het riet effectief geluid en verbetert dit de akoestiek in de ruimte.

Een rietovaal van 120x60 cm inclusief een zwarte stalen rand, weegt +/- 10 kg. De opbouw van het schilderij bestaat uit een houten onderplaat, omringd door een hoogwaardige zwarte stalen rand. Het riet is op de houten plaat bevestigd en steekt iets buiten de lijst, waardoor de totale dikte van het schilderij 10 cm bedraagt.

 

Waarom Kiezen voor een Rietschilderij?

  • Esthetische Waarde: Een rietschilderij voegt een natuurlijke en rustieke charme toe aan elke ruimte. Het uiterlijk van de rietstengels zorgen voor een natuurlijke en duurzame sfeer.

  • Onderhoudsvrij: Het toegepaste riet is een 100% natuur product en heeft 0% onderhoud nodig. Het riet is gedroogd en heeft daarom geen onderhoud meer nodig zoals water geven, snoeien of bemesten. De rietkunst is gemaakt van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor een zéér lange levensduur (10-20 jaar).

  • Volledig natuurlijk en duurzaam product: Akoestische rietschilderijen zijn gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke Hollandse materialen. Ons riet wordt geoogst in Nederland, wat lokale landbouw ondersteunt en de ecologische voetafdruk vermindert. Ook hierbij denken wij weer Eco Friendly.

  • Hoge Akoestische Demping: De geluidsgolven die tegen het riet aankomen, worden gedempt door de holle stengels. Dit is ideaal voor het verbeteren van de akoestiek de ruimte. Dit maakt het rietschilderij perfect voor kantoren, woonkamers en andere ruimtes waar akoestiek belangrijk is.

Uw Rietwens wordt met uiterste zorg voor u op bestelling in Asten (NL) handgemaakt.

U heeft de mogelijkheid om de rietmuur:
1: Af te halen op adres Florapark 14 in Asten 
2: Te laten bezorgen

Wij bieden ook de mogelijkheid om het rietschilderij door ons montageteam op te laten hangen. Mocht dit wenselijk zijn geef dit aan bij het uitchecken. We nemen dan met u contact op, u ontvangt hiervoor ook een aanvullende prijs.

Op de afbeelding is een afbeelding zichtbaar van een ovaal met een afmeting van 120x60 cm. Aangezien het een natuurproduct is, is ieder rietschilderij uniek. Hierdoor kan de opmaak van het aangeschafte rietschilderij afwijken van de geselecteerde foto. Mocht u een andere maat wensen? Neem contact met ons op via [email protected]

0 sterren op basis van 0 beoordelingen