Workshop bloem-mosbox

€200,00

Ben je opzoek naar een creatieve bezigheid/workshop voor een kinderfeest, school activiteit, vrijgezellen feest of knutselmiddag voor in de zorginstelling? Dan is deze workshop bloem-mosbox iets voor jullie! In het pakket vind je alles wat je nodig hebt om een mosschilderij te maken voor 10 personen.

De bloem-mosboxen zijn makkelijk online te bestellen zodat je direct aan de slag kunt met deze creatieve activiteit. Zodra de box binnen is gekomen is het geen probleem om ze nog weken in de verpakking te laten. De mossen en bloemen leven namelijk niet meer. Het mos en de bloemen hebben hierdoor geen daglicht nodig, waardoor het tijdelijk opbergen van de workshop bloem-mosbox geen probleem is. Gemiddeld heb je met deze box zo’n 2-3 uur mos plezier en heeft een droogtijd van ongeveer 6-8 uur.

 

Wat is de inhoud van dit workshop pakket:

- Handleiding
- Folder
- 10 Paar handschoenen
- Mos in verschillende soorten groen tinten
- 10 Tubes lijm
- 10 MDF blanco houten vierkanten van 30x30 cm (geen ophang haakje/ophang bevestiging)
- Verschillende kleuren bloemen (bloemen en kleuren kunnen variëren per bestelling) 

Stappenplan:

1. Dek de tafel af.
2. Trek de handschoenen aan.
3. Breng lijm aan op het schilderij waar het mos komt te zitten.
4. Haal het mos uit de doosjes. Breng het op de gewenste lengte door het te scheuren of te knippen. Verdeel de verschillende moskleuren door elkaar om er een mooi ontwerp van te maken. 
5. Breng de bloemen op de gewenste lengte en lijm de bloemen en het mos vast.
6. Druk het geheel goed aan.
7. Laat het nu 5 à 6 uur drogen met een stapel boeken/tijdschriften erop, om het geheel op zijn plaats te houden.

| Katja Verhulst

Heel erg bedankt voor de geweldige bloemen-mos box. Ik ben er erg blij. Er zaten genoeg producten in om 10 prachtige schilderijen te maken. Bedankt daarvoor! Wij hebben een leuke middag gehad.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen